Mi

Za imenom Zabavna kmetija stojimo družina Murko: mami Mateja, ati Miran in otroci David, Urška, Tadej in Janja (no ja, glede na velikost jim že težko rečemo otroci). Z nami živi tudi babica Marija, ki nas kljub svojim letom razveseljuje s svojimi pekovskimi dobrotami.

Družinska slika

Da je na kmetiji kljub delu zabavno, velikokrat poskrbijo naše živali. Delček tega lahko doživite tudi obiskovalci Zabavne kmetije in tako spoznate ter se preizkusite v različnih kmečkih opravilih.

Obdelujemo približno osem ha zemlje. Z lastnimi pridelki in krmo nato hranimo naše raznovrstne domače živali.

Imamo kravico, ovčke, kozice, ponija, pujski, zajčki, gosi, račke, puran in kokoši, katerim seveda ne manjka petelin.

Vabimo vas, da se nam pridružite in v naši družbi preživite nepozaben dan. Vabljeni otroci, družine in seveda tudi odrasli. Za vas organiziramo zabavo za otroški rojstni dan, nudimo prostor za različne zabave, praznovanja, obletnice, predavanja. Ustvarjamo in sladkamo se v kuharskih delavnicah, v ustvarjalnih delavnicah izdelujemo različne izdelke iz krme, gline, papirja, zrnja…, pridobivamo znanje o različnih načinih vrtnarjenja in spoznavamo kmetijo ter kmečka opravila v različnih letnih časih.

Zabavna kmetija se nahaja na Zg. Hajdini 100a ob glavni cesti Ptuj-Kidričevo. Tri kilometre iz Ptuja in dober kilometer od avtocestnega priključka Hajdina.

Kar vas še zanima o nas povprašajte na 068 600 790 Mateja ali 031 394 932 Miran.