1. januar 2022

Srečno 2022

Voscilo Naj bo leto 2022 nepozabno zabavno😁, nepozabno veselo 😉, nepozabno uspešno👍, nepozabno srečno 🤩 naj bo nepozabno v vseh lepih presežkih♥♥.
Vam želi Zabavna kmetija🐷

24. december 2021

Voščilo Zabavne kmetije

Voscilo Zabavno kmetijo je obiskal Božiček. Razveselil se je zajčkov in jagenjčkov, ki so mu prihiteli na pomoč pri obdarovanju. Decembra so se vrnile ovčke iz podlehniške paše in nas kar hitro razveselile s sedmimi novimi jagenjčki. Želimo, da v letu 2022, doživite iskrive in zabavne trenutke - tudi na naši kmetiji.

14. november 2021

Novemberske novosti

Mali pujski Korona kriza je dosegla tudi Zabavno kmetijo, kjer se nadaljuje zabava v krogu ožjih družinskih članov. Aktivnosti za naše obiskovalce in druge uporabnike so, upamo, da za krajši čas, ustavljene. V štali nas je zapustila krava Belka, pujski pa so "odstavljeni" - ne živijo več z mamo, ampak so se podali na skupno samostojno pot v nov "štalunec".

15. september 2021

Krompirjeve počitnice

Zajčka in pridelki Poletne počitnice so za nami, pripravljamo pa se že na aktivnosti v času »krompirjevih« počitnic. Tudi v štali so se zgodile nekatere spremembe. Zapustil nas je teliček Belko, prišla pa je kravica pasme limuzin Rita, ki je dobila teličko Čopko.

14. julij 2021

Zabavne počitnice

Da bodo počitnice ostale lep, nepozaben spomin, vabljeni, da jih preživite na Zabavni kmetiji. 🐷🎈🎈 Seveda vabljeni tudi izven teh dveh terminov.🧑‍🌾🚜

Prijavnica (Prijavnico pošljite na info@zabavnakmetija.si) Plakat z informacijami o zabavnih počitnicah.