Oddaja prostora

V najem dajemo večnamenski prostor, kjer lahko potekajo različna praznovanja, druženja, delavnice, izobraževanja.

Pripravljen prostor za praznovanje

Prostor se lahko uporablja v izobraževalne namene, saj je opremljen s projektorjem, platnom in zvočniki, prilagojen je tudi invalidnim osebam. Po potrebi je možno najeti dodaten mansardni prostor v velikosti 90 m², ki se nahaja v zgornjem nadstropju. Tam imate možnost igranja različnih iger, med drugim namiznega tenisa in namiznega nogometa.

Pripravljen prostor za delavnice

Kuhinja

Po potrebi lahko uporabljate tudi našo kuhinjo. Nudi veliko delovne površine, hladilnik in zamrzovalnik.

Kuhinja od spredaj Kuhinja od zadaj

Parkirišče ima devet asfaltiranih parkirnih mest, od katerih je eno namenjeno invalidnim osebam. Po potrebi se lahko parkira še na dodatnih gramoziranih mestih.

Ob lepem vremenu se lahko dogodki odvijajo na zelenici in prostoru pred hišo, kjer so vrtne mizice in stoli. Zunanji prostor je tako primeren za piknike in različna druženja.

Parkirišče Objekt o zunaj

Za organizacijo dogodkov lahko poskrbite sami ali za to poskrbimo mi, torej priskrbimo okrasitev, pripravo prostora, dostavo hrane, čiščenje, po želji posrbimo tudi za program, ki vam popestri dogajanje. Po dogovoru vašo zabavo popestrimo z animacijo otrok, različnimi delavnicami za otroke, tako da takrat ne potrebujete dodatnega varstva.

Če želite pri nas praznovati otroški rojstni dan, vam ponujamo organizacijo celotnega rojstnega dne. Več o tem lahko preberete v zavihku rojstni dnevi.